پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1403/09/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از افتتاح و راه اندازی 12 پروژه بهداشتی در دهه فجر امسال خبر داد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از افتتاح و راه اندازی 12 پروژه بهداشتی در دهه فجر امسال خبر داد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد؛ دکتر اورنگ ایلامی گفت: 27 پروژه طی سالجاری در استان افتتاح شده که با افتتاح 12 پروژه عمرانی و یک پروژه نرم افزاری تعداد پروژه های حوزه سلامت افتتاح شده به 40 مورد می رسد.


وی ادامه داد: خوشبختانه امسال، سال پر رونقی در حوزه عمرانی سلامت بود که مردم استان از خدمات آنها بهره مند و خدمات پایه سلامت با کیفیت بهتر در یک فضای مناسب تری ارائه می شود.


وی اضافه کرد: مرکز خدمات سلامت دمچنار، ستاد مرکز بهداشت بویراحمد و خانه بهداشت گنجه ای کهنه در شهرستان بویراحمد، دو مرکز جامع سلامت توب نده در شهرستان دنا، در شهرستان کهگیلویه پروژه های خانه بهداشت دمه عباس، پایگاه سلامت 60 دستگاه، پایگاه سلامت امام علی(ع)و پایگاه سلامت قلعه رئیسی، در شهرستان گچساران نیز مرکز خدمات جامع سلامت شهدای لیشتر و شهدای دیل، شبکه بهداشت سر بیشه و خانه بهداشت آرو از پروژه های افتتاحی در دهه فجر امسال هستند.


دکتر ایلامی اذعان کرد: این 12 پروژه دارای تنوع و در همه شهرستان های استان احداث شده اند و سعی کردیم با تلاش های شبانه روزی تا دهه فجر در حوزه های بهداشت، درمان و توسعه مدیریت منابع این پروژه ها را به اتمام برسانیم.


دکتر ایلامی گفت: در مجموع به جز این پروژه ها، 85 پروژه عمرانی بزرگ و کوچک در حوزه بهداشتی و درمانی استان داریم که در شهرستان های 8 گانه با پیشرفت فیزیکی خوبی در حال احداث هستند.


وی یادآور شد: حوزه سلامت دارای ابعاد مختلف بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش است که پروژه های مذکور از جمله پروژه های بهداشتی هستند که در آینده ای نزدیک افتتاح می شوند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ابراز داشت: ثمره این خدمات بهبود شاخص های بهداشتی و درمانی در استان است که به استاندارد ها نزدیک و امید است با افتتاح پروژه های درمانی دیگر، شاخص پروژه های بهداشتی و درمانی استان برابر استاندارد و میانگین کشوری قرار گیرد.


وجود یک هزار و 100 تخت فعال در بیمارستان های کهگیلویه و بویراحمد


وی ادامه داد: با افتتاح چهار پروژه درمانی بزرگ در دی ماه سالجاری با حضور وزیر بهداشت، 56 درصد به تعداد تخت های بیمارستانی اضافه شد و در مجموع در استان حدود یک هزار و 100 تخت فعال بیمارستانی داریم که خوشبخانه به استاندارد 1/5تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت نزدیک شده ایم.


دکتر ایلامی با بیان اینکه حاشیه شهرها دارای آسیب پذیری و جمعیت های مهاجر بیشتر و شاخص های بهداشتی کمتری هستند، گفت: مقرر شد با شرکت بخش های خصوصی برون سپاری حوزه بهداشت در حاشیه شهرهای بویراحمد، گچساران و دهدشت به زوی فعال شود.


وی در ادامه با اشاره به احداث بیمارستان های استان گفت: خوشبختانه در سال جاری برای احداث سه بیمارستان؛ بهمئی، چرام و سی سخت اعتبارات لازم جذب شده که این اعتبار توسط سازمان مدیریت برنامه ریزی بودجه کشور در نظر گرفته شده است.


این مقام ارشد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اذعان داشت: شروع پروژه های بیمارستانی به صورت فاز به فاز است که در واقع احداث آنها زمان بر بوده و هزینه پیش بینی شده برای بیمارستان های سی سخت و  چرام هر کدام 3 میلیارد و برای بیمارستان لیکک 6 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که برای تخصیص این اعتبارها باید موافقت های لازم صورت گیرد.


وی ادامه داد: به جد پیگیر پروژه های بیمارستان پاتاوه، لنده، سی سخت و بهمئی هستیم و برای به سرانجام رسیدن آنها تلاش می کنیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه امید است ظرف سه سال آینده این پروژه ها افتتاح شوند،  عنوان کرد: با احداث این بیمارستان ها، حوزه درمان استان تکمیل خواهد شد.


احداث پروژه های بهداشتی و درمانی طبق توانمندی های نسبی مناطق صورت می گیرد


دکتر ایلامی همچنین با اشاره به طرح آمایش سرزمین گفت: در این طرح توانمندی های نسبی مناطق مورد بررسی قرار می گیرد برای مثال استان ما در زمینه داروهای گیاهی موفق است و بر همین مبنا مرکز تحقیقات گیاهان تصویب شده و فعال است.


وی خاطر نشان کرد: طرح دیگری به نام ستاد هماهنگی و گسترش شبکه های بهداشتی و درمانی کشور وجود دارد که در آن نیز شاخص هایی چون جمعیت، فاصله، جنگل و عشایری بودن مد نظر بوده و بر مبنای استعداد یابی مناطق، برنامه ریزی برای احداث پروژه های بهداشتی و درمانی صورت می گیرد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار کرد: ما باید این مزایای نسبی و شاخص ها را در نظر گرفته و بر اساس آنها پیش روی کنیم تا اعتبارات در جای مناسب هزینه شوند.


اعلام نتایج نهایی آزمون شرکتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج


وی با اشاره به نتایج آزمون شرکتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: نتیجه این آزمون هفته گذشته اعلام و در سایت دانشگاه درج شده است.


دکتر ایلامی با بیان اینکه طبق قوانین، اجرای آزمون برای شرکتی شدن کارکنان لزومی ندارد، اذعان داشت: ما تلاش نمودیم برای رعایت عدالت آزمون اجرا و نتایج اعلام شود و سعی بر آن داریم برای سایز مجوز ها نیز عدالت نسبی برقرار تا همه مردم از آن بهره مند شوند.


وی یادآور شد: نتایج نهایی آزمون پس از رسیدگی های لازم در سایت دانشگاه درج شده و پذیرفته شدگان پس از گزینش و طی مراحل لازم مشغول به کار خواهند شد.


وی به پرداخت مطالبات و بیمه نیروهای شرکتی اشاره نمود و گفت: این اعتبارات باید از محل در آمد اختصاصی بیمارستان ها پرداخت شود که بیمارستان ها نیز به علت نوپا بودن هنوز به مرحله سود دهی نرسیده اند و امید است با رونق آنها حقوق نیرو های شرکتی پرداخت شود اما پیمانکار نیز موظف است در صورت عدم دریافت هزینه از دانشگاه تا سه ماه هزینه نیروها را پرداخت نماید.


ارتقاء 15 پله ای حوزه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی استان


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی دو سال گذشته حوزه پژوهش 15 پله ارتقاء یافته و نسبت شاخص تولید مقاله نیز طی این دو سال به ازای هر استان در دانشگاه علوم پزشکی 0/5 بوده که هم اکنون به 1/2 رسیده و امید است طی سه ماه آینده با تولید مقالاتی این شاخص بهبود داشته باشد.


دکتر ایلامی تصریح کرد: در حوزه آموزش نیز به جد پیگیر توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی هستیم بگونه ای که رشته های دکترای تخصصی بیهوشی، کارشناسی ارشد پرستاری کودکان و رشته صنایع غذایی نیز تصویب شد و از مهر ماه سال 98 دانشجو می پذیرد که زیر ساخت ها برای راه اندازی این رشته ها خود بسیار زمان بر بودند.5